HC Stadion Vrchlabí – Mládež 15.1. +16.1.
Žáci

Mládež 15.1. +16.1.

20.01.2011
Barbora Bjelková

Ve dnech 15.1 a 16.1 se v našem mládežnickém hokeji odehrály další zápasy,které skončily všelijak. Vůbec se nedařilo 8.třídě, mladšímu dorostu a vlčatům. Špatně na tom nebyli junioři,,kterým ale vítězství uteklo o pouhý 1 gól. Naopak vlkům, páté a sedmé třídě se zadařilo a uhráli 3 body bez problému.

HC Krkonoše - TJ SC Kolín 4:1 ( 1:0,2:0,1:1 )

Střelci: 8.Rychlovský (Karlecová), 21.Jonáš (Poul,Řehák), 38.Jonáš (Poul),54.Bárta (Rychlovský)

Sestava domácích: Haas,Pluháček-Poul,Jónáš,Řehák,Sklenička,Bárta, ,Berisha,Kynčl ,Šimkovič Jan,Šimkovič Josef,Karlecová,Soukup,Mikysa,Rychlovský.

Dne 15.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 5.třída zápas proti celku TJ SC Kolín na hostujícím hřišti.


SC Kolín - HC Krkonoše 0:4 (0:2,0:2,0:0)

Střelci: 6. Chrtek, 15.Chrtek (Pažourek), 30.Krsek, 36. Moník F. (Rychlovský),

Hosté:Groh - Kynčl, Moník J., Blažej, Špetla, Jeřábek - Chrtek, Moník F., Pažourek - Rychlovský, Vitoušek, Mach - Černý, Krsek

Dne 15.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 7.třída zápas proti celku SC Kolín na hostujícím hřišti.Více času se hrálo před brankou domácích, ale hráči Krkonoš nedokázali svoji převahu vyjádřit góly.


HC Krkonoše -TJ SC KOLÍN 1:10 (0:4,1:6,0:0)

Střelci: 39. Tatar

Sestava domácích:Kubín, Háze - Chleborád, Chlouda, Jiřička, Mikšík - Věříš, Patzelt, Lamač, Virág, Tatar, Kohout

Hosté: Martínek,Brázdil-Krch,Málek,Brynych,Pokorný,Mašlonka-Vaněk,Kozák,Čtvrtečka,Hyšpler,Čureja,Borovský

Dne 15.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 8.třída zápas proti celku TJ SC KOLÍN na domácí půdě. K dnešnímu utkání naši hráči nastoupili velice laksně a nezodpovědně, proto se není co pozastavovat nad výsledkem, který je katastrofální.Hráči by se měli nad sebou zamyslet, jestli odevzdávaji na hřišti ze sebe vše a ne jen zlomek.


HC České Budějovice- HC Krkonoše 6:2 (2:1;2:0;2:1)

Střelci: Šafář, Marcilis,3x Macháček,Veřtát- 2x Krsek

Sestava domácích: Pícha, Šesták, Malovec, Kadlec, Werner, Carva, Hodianek, Štrobl, Koupal, Macháčk, Bárta, Šafář, Suchánek, Kubeš, Marcilis, Veřtát, Holub

Hosté: Prchlík,Kubín, Tauchman, Junek, Kadavý, Erban, Petřík, Stanev, Krsek, Augustín, Vacek, Smékal, Šelep, Vitoušek, Bjelka, Žalud, Bulíček, Průšek, Pravda

Dne 16.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – mladší dorost zápas proti celku HC České Budějovice na hostujícím hřišti. Zápas se Krkonošům moc nevydařil.


HC Krkonoše - TJ Spartak Nové Město 3:4 (1:1, 2:0, 0:3)

Střelci: 10.Řehák D./Hrdlička/, 37.Poul/Davídek/, 39.Řehák D./Hanus/

Sestava domácích: Jeschke/Abrahám/ – Rathouský, Serbousek, Gabriel D., Poul, Pavelka, Havel – Hanus, Hrdlička, Řehák, Srnský J., Fleischer, Vácha, Janoušek, Srnský M., Bruclík, Davídek, Suchánek

Hosté: Čížek - Škoda, Mach, Rehák, Reichmann, Lukášek, Vaňát, Duben, Rejchrt, Prostředník, Hladík, Kubrt, Bezděk

Dne 15.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – junioři zápas proti celku TJ Spartak Nové Město na domácí půdě. Po první skórově vyrovnané třetině zúročili domácí hráči svojí herní převahu a po dvou třetinách vedli v poměru 3 : 1 a nic nenasvědčovalo tomu, že by body neměly zůstat doma. Opak byl pravdou. Hosté v poslední třetině otočili výsledek ve svůj prospěch na 3 : 4 a nic na tom nezměnila ani herní převaha a závěrečná část při hře bez brankáře, kdy domácí nebyli schopni trefit ani již prázdnou bránu a překonaného brankáře. I přes zklamání z konečného výsledku lze konstatovat, že po herní stránce výkon špatný nebyl, ale i štěstěna stála opět proti domácím. Doufejme, že v zápasech v nadstavbové části přijde obrat a začneme proměňovat i ty nejvyloženější šance. Do nadstavbové části kádr doplní i zranění hráči, kteří jsou schopni proměnit nabídnuté šance.


HC Krkonoše (vlci) -HC Opočno 6:4 (3:0, 0:3, 3:1)

Střelci: Šlaicher 2x,Štembera 2x,Stříbrný,Stříbrná

Sestava domácích: Perička T. - Šlaicher, Jirků, Cerman, Stříbrný, Stříbrná, Štembera

Dne 16.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 3.třída zápas proti celku HC Opočno na domácí půdě. Jako na houpačce se vyvíjel zápas vrchlabských Vlků. Po vedení o tři branky byla po dvou třetinách remíza. Naštěstí se domácím podařilo zhoupnout zápas ve třetí třetině na svou stranu a kromě nešťastného vlastního gólu v poslední části neinkasovali a dovedli zápas do vítězného konce.


HC Krkonoše (vlčata) HC Opočno 3:7 (1:3, 1:2, 1:2)

Střelci:Boukal 2x,Bílek

Sestava domácích: Perička R. - Boukal, Bílek, Horák, Grof, Fiala, Kolda, Koldovský, Chlum

Dne 16.1.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 3.třída zápas proti celku HC Opočno na domácí půdě. Bohužel, vrchlabským Vlčatům se zápas příliš nevydařil a díky gólům v posledních minutách každé třetiny si nechali soupeře odskočit až na čtyřbrankový náskok, který již nedokázali zkorigovat.