HC Stadion Vrchlabí – Opět proti Písku
A Team

Opět proti Písku

18.01.2011
Jana Poskerová

Středeční podvečer bude patřit duelu mezi prvním a posledním týmem tabulky "B", tím lépe postaveným je v tomto zápase sestava hostujicích, tedy HC Vrchlabí. IHC Písek a HC Vrchlabí už na sebe během letošní sezóny narazili třikrát. V současné době je mezi nimi dvacetibodový rozdíl.

Všechny dosavadní zápasy znamenaly tři body pro Vrchlabí. Jak dopadne jejich další setkání se dozvíme zítra. Kadaň a Třebíč ztrácejí na Vrchlabí v tabulce pouze jeden bod, proto je důležité, aby se svěřenci trenérů Řeháčka a Svobody na svůj výkon soustředili.V sobotních utkáních byl úspěšnější Písek, který dokázal zvítězit na domácím ledě Benátek.

Zato vrchlabští ztratili v Litoměřicích dvoubrankový náskok a domů odjeli bez zářezu.

Sestavy z posledního utkání:
IHC KOMTERM Písek: Hrubec (Pinkas) - Procházka, Kalečík, Vráblík, Výborný, Dvořák, Jan Kudrna, Vomela, Všetečka - Polodna, Zdráhal, Kellner, Jiří Kudrna, Suja, Dragoun, Fadrný, Červený, Ferebauer, Vlček, Diviš, Bauer.

HC Vrchlabí: Valent (Ševčík) - Duben, Poživil, Pácal, V. Drábek, Čížek, Matějíček, Hanzl, Zukal - Beck, Hubáček, J. Drábek - Látal, Filip, Urban - Bezouška, Vrtek, Bláha - Andres, P. Kříž, Tvrdek