HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zajíždí do Kadaně
A Team

Vrchlabí zajíždí do Kadaně

25.09.2007
Jan Pečeňák

Vrchlabští hokejisté odehrají další utkání na ledě Kadaně. Náš středeční soupeř se zatím nachází v tabulce na 6. místě se čtyřmi body. Kdežto vrchlabský tým okupuje velmi pěknou třetí příčku s deseti body. V posledním kole Kadaň doma podlehla Mladé Boleslavi v poměru 0:4 a Vrchlabí porazilo na domácím ledě tým Havlíčkova Brodu. Ač to podle tabulky nevypadá, tak naše hokejisty nečeká nic lehkého.

Kadani se v přípravě celkem dařilo, z 12 zápasů jich sedm vyhráli, 1 zápas remizovali a ze 4 zápasů odešli poraženi. Před sezónou tým posílili např. Patrik Fink z Havířova, Filip Vaněček z Berouna, ze Vsetína přišli Lukáš Duba a Zbyněk Spitzer, na hostování z Litvínova přišel Ondřej Poživil a před týdnem se podařilo Kadani získat na střídavý start obránce Brňáka z Karlových Varů. I proto si domácí hokejisté dali za cíl vybojovat v letošní sezóně play – off. I přes kvalitní posily a dobrou přípravu se našemu středečnímu soupeři moc nedaří. Na domácím ledě hokejisté Kadaně dokázali porazit jen Hradec a z venkovních hřišť si přivezli bod z Mostu. Nutno však říci, že na domácím ledě odehráli zápasy s favority naší skupiny – Chomutovem a Mladou Boleslaví.

V posledním zápase nastoupila Kadaň v této sestavě:

Stejskal - Poživil, Vaněček, Pospíšil, Hlubuček, Hlavatý, Brňák, Polanský, Fink, Vrtek, Duba, Derfler, Pražák, Hlusička, Vevrka, Kajer, Jakub Bauer, Jan Bauer, Kýhos.