HC Stadion Vrchlabí – Liga začíná, přijede Beroun
A Team

Liga začíná, přijede Beroun

10.09.2007
Patrik Huber, Jakub Gabriel

Hokejové Vrchlabí čeká velký svátek. K prvnímu mistrovskému utkání v první lize nastoupí vrchlabští hokejisté v Elektromont Areně již ve středu od 18:00 hod. Na domácím ledě v Elektromont aréně přivítají Medvědy z Berouna. Pro hokejisty z Krkonoš to bude po nepříliš vydařené přípravě křest ohněm.

Berounští hokejisté odehráli v přípravě celkem 12 přípravných zápasů, z nichž čtyřikrát výhráli, jednou remizovali a sedmkrát prohráli. První utkání prohráli na ledě extraligového Kladna 0:3, podruhé prohráli doma 2:3 s týmem z Ruska, s Gazpromem Orenburg. Potom hráli třikrát doma. S Havlíčkovem Brodem vyhráli 4:1, s Iserlohnem Rooster prohráli 3:5 a nakonec prohráli 2:4 s Kadaní. Následně vyhráli v Havl. Brodě, prohráli v Jihlavě a v Kadani, remizovali v Rokycanech a s Rokycany vyhráli doma 9:0. Svoji přípravu završili prohrou s libereckými Tygry.

Berounští hráli v posledním utkání v této sestavě: Novák – Kameš, Jelínek, Filip, Trojovský, Braniš, Lukačovič – Tvrzník, Šinágl, Polák – Křesťan, Slížek, Novotný – Nedorost, Vlček, Kepl – Šulčík, Kupec, Mrňa. Trenéři Bednář a Najman.

Tak pojďte podpořit naše hokejisty a zaplňte arénu, ať odehrají svůj nejlepší hokej a získají své první 3 body v prvním startu 2. nejvyšší ligy.