HC Stadion Vrchlabí – Předvede se HC Stadion proti Trutnovu?
Preview k zápasu

Předvede se HC Stadion proti Trutnovu?

02.02.2017
Raina Tomanová

Poslední krkonošské derby základní části se odehraje v sobotu 4. února. Trutnovské Draky přivítá HC Stadion na svém ledě a před velkou domácí základnou fanoušků. Předchozí tři střetnutí dopadla následovně – první utkání v Trutnově vyhrálo Vrchlabí v prodloužení 2:3, stejným výsledkem, ale výhrou pro Trutnov skončil druhý zápas a ten třetí vyhrál také HC Bak 5:4.

Sobotní soupeř má za sebou sérii čtyř vítězných zápasů. Nejprve si Trutnov poradil s Řisuty 8:1, doma porazil na samostatné nájezdy Klášterec, v Sokolově si poradil 6:1 a poslední odehraný zápas byl proti Děčínu, nad kterým vyhrál 3:1. HC Bak je nyní na 6. místě v tabulce a na kontě má 44 bodů. Touto vítěznou sérii si Trutnov spravil chuť po nepodařené sérii z první poloviny ledna. To prohrál s Jabloncem, Kláštercem, Bílinou i Klatovy. Podaří se Trutnovu znovu zvítězil na vrchlabském ledě a přiblížit se bodově svému soupeři?

HC Stadion Vrchlabí má za sebou nepříliš úspěšné zápasy. Poslední dvě utkání se mu nepovedla vůbec, s Jabloncem prohrál 3:5 a doma proti Kobře Praha padnul 2:5. Naposledy bodoval proti Klatovům, které porazil až v prodloužení 6:5. Od nového roku je to ve vrchlabském týmu jako na houpačce. Výhra střídá prohru a nyní je načase zabojovat o plný počet bodů. Proti komu jinému by je měl HC Stadion získat než proti svému velkému rivalovi v boji o krále Krkonoš?

Zápas se odehraje v sobotu od 18. hodin na vrchlabském zimním stadion. Opět bude připraven svoz autobusem, kdy budou fanoušci dovezeni na zápas a zase zpět domů. Více informací najdete na facebooku, kde najdete místa svozu s časovými údaji.

Pro vrchlabské fanoušky budou otevřeny dvě pokladny u hlavního vchodu na ZS a to již od 16:00 hod. Pro hosty z Trutnova jsme vyčlenili vlastní vchod s pokladnou, a to z boční strany zimního stadionu - ul. Hálkova, vše bude důkladně označeno. Otevřeno budeme mít od 16:15 hod. Prosíme všechny fanoušky, aby přišli na utkání o něco dříve, protože u vstupu budou vždy probíhat osobní prohlídky. Je to z toho důvodu, že se jedná o historicky vyhrocený zápas. Posílena bude také pořadatelská služba přímo uvnitř zimního stadionu. Stejně tak vnímají toto utkání jako rizikové i státní orgány a také z jejich strany budou provedena organizační opatření ke klidnému průběhu zápasu. Děkujeme za pochopení.

Partnerem večera je Rádio Černá hora, které bude mít před vchodem na ZS svoje hostesky. Ty budou malovat vrchlabským fanouškům na tváře modrobílé vlajky a zároveň si pro vás připravily o 1. přestávce soutěž na ledě v hodu s barelem naplněným vodou. Ceny do soutěže věnovalo Rádio Černá hora. Na tomto zápase budou také Ice girls, u kterých si budete moci zatipovat na výsledek zápasu. Po jeho skončení, bude vítěz zveřejněn na našem FB a zároveň vyrozuměn telefonicky. Od HC obdrží pěknou cenu. Tak neváhejte a přijďte na napínavý zápas!!!!