HC Stadion Vrchlabí – Přátelák ve Dvoře a otazníky kolem Pelhřimova
A Team

Přátelák ve Dvoře a otazníky kolem Pelhřimova

07.02.2016
Jana Poskerová

Středa 10.2. bude pro A-tým ve znamení velmi ostrého tréninku a ten se odehraje ve Dvoře Králové jako přátelské utkání. Zápas začíná od 19:00.

"Vzhledem k tomu, že odpadl zápas s Pelhřimovem a je velice pravděpodobné, že se nestihne odehrát ani v náhradním termínu, sháněli jsme soupeře, abychom udrželi hráče v zápasovém tempu," sdělil sportovní manažer Jiří Jakubec. Zápas bude pro vrchlabský tým velmi dobrou přípravou, utkají se s vítězi Královehradeckého kraje. Na zápas odjedou všichni vrchlabští hráči, předpokládá se, že budou už vyléčeni i ti, které aktuálně trápí lehčí viróza. Každopádně se s plným týmem počítá na sobotu.

Jediné otazníky nad středečním startem visí nad Jirkou Jebavým a Tomášem Šťastným, kteří mají vyřízené střídavé starty do Litoměřic. Tam nastupují v termínech, které se nekryjí s mistrovskými zápasy II.ligy. Oba hráči si starty zaslouží a zejména v únoru, kdy má Vrchlabí málo zápasů, jim to může pomoci udržet nebo vylepšit formu.

Pelhřimov: Situace je zatím otevřená. Variant, jak vyřešit aktuální situaci, je více. Dle informací, které klub má, by se mělo rozhodnout v pondělí. Zatím se jako nejpravděpodobnější řešení jeví anulování všech výsledků, které Pelhřimov uhrál, ale konečné stanovisko by mělo padnout zítra.