HC Stadion Vrchlabí – Mezisváteční aktuality z klubu
A Team

Mezisváteční aktuality z klubu

28.12.2015
Jana Poskerová

Ani mezi svátky se v hokejovém světě nezahálelo, a tak přinášíme několik nových informací, které se týkají HC Stadion Vrchlabí.

Martin Filip odehraje počínaje dneškem tři zápasy za prvoligový klub Litoměřic. Litoměřice přišly mezi svátky o zkušené hráče, kteří v klubu působili na hostování a proto si půjčují zkušeného centra z Vrchlabí. Martin nastoupí již dnes do zápasu proti Prostějovu. Formálně se jedná o střídavé starty a Martin Filip za Vrchlabí standardně dohraje zbytek sezóny.

Angažmá ve vrchlabském klubu ukončil Dalibor DeCarvalho. Na vánoční svátky odjel do Německe a zde údajně bude pokračovat s hokejem v německé 3.lize. Klub o svém kroku dopředu neinformoval. "Je to pro nás nečekané a udělalo nám to čáru přes rozpočet, co se týká obránců, ale nic s tím v tomto okamžiku neuděláme,", komentuje situaci Jiří Jakubec.

V zítřejším zápase proti juniorům Hradce Králové nastoupí za vrchlabský tým dva juniorští hráči Pardubic a to brankář Patrik Červený a útočník Denis Kusý. Vrchlabský klub tím vyhoví žádosti kolegů z Pardubic, kteří chtějí mladé hráče vyzkoušet v seniorském hokeji. V případě, že hráci prokáží svoji kvalitu, dostanou prostor i v dalších zápasech HC Stadion Vrchlabí.