HC Stadion Vrchlabí – Kanaďanům se ve Vrchlabí líbilo
A Team

Kanaďanům se ve Vrchlabí líbilo

30.09.2015
Jana Poskerová

Prodloužený víkend byl na vrchlabském stadionu ve znamení hokejových zápasů neregistrované ligy proti kanadskému týmu 3Buds Toronto. Barvy domácích hájili Poker bar Vrchlabí, Yellow Point Špindlerův Mlýn a Devro Jilemnice.

Úvodního hvizdu se zúčastnili také starostové Vrchlabí a Špindlerova Mlýna, na Ing. Jana Sobotku a Bc.Vladimíra Starucha připadlo slavnostní vhození puku. Kromě zápasů mohli v neděli diváci zhlédnout exhibici nájezdů, kde se účastnili také Jiří Jakubec a Petr Hlaváč a navíc se na vrchlabském ledě představil hráč KHl a NHL Pavel Rosa, odchovanec HC Verva Litvínov.
Na večer pak byla v nedalekém Victory baru připravena přehlídka hokejových dresů, které prezentovaly krásné dívky, a zábavu zpestřila kapela Earfood z Prahy. Kapitán kanadského týmu Rony Castelleto tady také dostal na památku dres HC Stadion Vrchlabí a navíc se vydražila hokejka Pavla Rosy.

Hlavním organizátorem akce byl Milan Metelka, který také společně s Ronem Castellettem krátce zhodnotil hokejový víkend: "Kanadský hokejový tým 3BUDS opustil brány města Vrchlabí. Celý tým jménem kapitána Rona Castelletta by rád poděkoval všem, kteří se na této krásné hokejové akci podíleli a díky jimž se mohli k nám do Vrchlabí podívat a zahrát si zde i hokej. Organizace byla prefektní bez jediného zaváhání, vstřícnost všech, především Věry Matlochové a Petra Hlaváče z HC Stadion Vrchlabí a Michala RENO Teichmana byla nedocenitelná. Neradi bychom někoho opomenuli a proto dík patří všem a to v neposlední řadě také hráčům, rozhodčím, kteří si na kanadské klání vyhradili svůj volný čas. Věříme, že se k nám kanadský tým brzy vrátí a obohatí tak náš krásný sport, jakým hokej ve Vrchlabí jistě je. Děkujeme také fanouškům, kteří přišli vytvořit atmosféru."