HC Stadion Vrchlabí – Sportování s hokejisty
A Team

Sportování s hokejisty

08.06.2015
Jana Poskerová

Sobotní vymalovaný den strávili hráči týmů HC Krkonoše a HC Stadion Vrchlabí v areálu Zátopek, kde se konal již tradiční Sportovní den. Opět se soutěžilo ve čtyřboji a poté se děti zapojily do doprovodných soutěží.

Tradiční čtyřboj byl připraven pro ročníky 2006 - 2010 a mladší (nejmladší účastníci byli ročník 2012). Stejně jako minulé roky byla i letos připravena překážková dráha, běh na 50 metrů, hod do dálky a skok z místa. Sportovního zápolení se zúčastnilo skoro 70 dětí. Každou kategorii si mezi sebou rozdělili hráči z A-týmu, kteří s nimi jednotlivé stanoviště absolvovali. Občas tak dochází k rozepřím mezi malými fanoušky, protože: "Já chci k Bláhovi... Proč nejsem u Jirků?" Ale to se vše vždy rychle srovná a pak už se závodí.

V letošním roce na stupních vítězů stanuli:
Ročník 2006
1. Motyčka Matyáš
2. Jakubec Jiří
3. Srnský Daniel

Ročník 2007
1. Paulíček Ondřej
2. Koldovský Michal
3. Polonská Eliška

Ročník 2008
1. Učený Pavel
2. Hnik Lukáš
3. Posker Ondřej

Ročník 2009
1. Srnský Tomáš
2. Vaňouček František
3. Place Izabela

Ročník 2010 a mladší
1. Binder David
2. Buďárková Laura
3. Cupáková Anna

Všichni účastníci odcházeli s medailí, některým nevydržela ani na společné focení, hlad po výkonu udělal své. Ti, co měli odsoutěženo se vrhli na doprovodné soutěže, kde tradičně mezi kluky vedla střelba na brankáře, holky zase okupovaly skoky v pytli a hod na plechovky.

Organizátoři jsou rádi, že Sportovní den je mezi dětmi oblíbený, na stanoviště se každým rokem vracejí známé tváře, které jsou jen rok od roku větší, zároveň se přidávají noví a noví soutěžící.

Kromě velkého poděkování všem, kteří celou akci organizovali a dětem věnovali svůj čas, patří poděkování také sponzorům za drobné dárky: ACR Design, Aquapark Špindlerův Mlýn, Emco, Česká pojišťovna, Vaněk a syn elektro, Krkonošský národní park, Odbory KOVO Vrchlabí, Českomoravský beton a CK Snail Travel International.

Přátelé, za rok zase!