HC Stadion Vrchlabí – Boj šesťáků v sezóně 2014/2015
Žáci

Boj šesťáků v sezóně 2014/2015

04.04.2015
Jana Poskerová

Co říct, sezóna začala soustředěním v Herlíkovicích a třemi přípravnými zápasy, bohužel vstup a postupně i celá sezóna se zrovna moc nepovedla. Porážka střídala porážku, zklamání, slzy a vztek se prolínal celou sezónou. Odehrálo se 32 utkání z toho jen 3 vítězně.

Byla to zkouška nervů a vůle, kluci obstáli na jedničku a do posledního zápasu drželi partu. Negativní nálada některých rodičů byla příčinou sporů, které zrovna našim klukům moc nepomohly, spíše naopak. Je to jeden z aspektů na zamyšlení pro příští sezónu.

Poslední zápas zakončili kluci výhrou na Hvězdě Praha a to byla to výborná tečka za sezónou, oslava vítězství se nesla po celou cestu autobusem domů a to společně s osmou třídou. Odměnou nebylo jen vítězství , ale hlavně úsměv a radost kluků , vzpomínka na špatné zápasy byla fuč. Proto radíme všem: Vezměme si příklad z dětí a hoďme problémy za hlavu.

Dalším světlým bodem a odměnou jsou turnaje, vánoční má už tým za sebou , druhé místo bylo potěšující, v Krnově kluci skončili pátí a čeká je ještě Varnsdorf.
Příští rok je ještě daleko, jistý je postup do další kategorie a uvidí se, jak to klukům půjde dál. Na závěr přeje realizační tým klukům hodně radosti a síly do letní přípravy následně do další sezóny. A tady vzkaz pro kluky: „Věříme, že příští sezonu to rozbalíme v plné síle a radost z vítězství nás bude doprovázet po celou dobu soutěže.“