HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí míří ke šlágru kola na led suverénního Sokolova
A Team

Vrchlabí míří ke šlágru kola na led suverénního Sokolova

07.02.2014
Tomáš Pavlík

Stadion jede v poslední době jako velice dobře namazaný stroj, v sobotním podvečeru ho ale ho čeká velice těžký sok. Horalové totiž zajíždějí na led prvního týmu tabulky - Sokolova. No a Baník stejně jako Vrchlabí má neskutečnou formu, když neprohrál už dvanáctkrát v řadě. Utkání se tak dá označit za šlágr kola a souboj týmů s momentálně nejlepšími formami.

HC Stadion Vrchlabí - Neuvěřitelná forma, z 15 zápasů 13 výher!

Vrchlabský tým poráží jednoho soupeře za druhým a vůbec to nevypadá, že by jeho forma měla v brzké době skončit. V posledních dvou duelech Stadion smetl Jindřichův Hradec (6:1) a Jablonec (7:3).

Tým ze severu se díky neustálému bodovému přísunu dostal na páté místo tabulky, kde má pohodlný pětibodový náskok na šestou Kobru, ale zároveň ztrácí stejný počet na bodů na třetí, resp. čtvrtý Kolín a Žďár nad Sázavou.

HC Baník Sokolov - I Baník je v obrovské formě!

Sokolovští hokejisté jsou na tom podobně jako ti vrchlabští, už dvanáct utkání po sobě vždy odcházeli z ledu jako vítězové. Před týdnem poznalo jejich sílu Milevsko, které doma s lídrem skupiny Západ padlo 1:4.

Sokolov je jasně na vrcholu žebříčku jedné ze skupin třetí nejvyšší české soutěže. Na druhý Tábor mají svěřenci známého trenéra Radima Rulíka komfortní osmibodový náskok. Celkem nasbíral nejbližší soupeř Vrchlabí už 71 bodů.

Základní informace

Rok založení klubu: 1945
Klubové barvy:černá, žlutá
Webové stránky: www.hcsokolov.cz

Vedení klubu

Prezident klubu: Rudolf Francisko
Sportovní manařer: Jaromír Carvan
Ekonom klubu: Lada Veinholdová
Sekretář klubu: Karel Makovec

Realizační tým

Hlavní trenér: Radim Rulík
Asistent trenéra: Jan Michna
Vedoucí družstva: Karel Makovec
Masér: Romana Maděrová

Poslední vzájemné utkání

První zápas v letošním ročníku mezi Vrchlabím a Sokolovem se odehrál na začátku listopadu v Elektromont aréně a Stadion tehdy podlehl svému soupeři 1:3, když utkání kosmeticky upravoval v 58. minutě Martin Filip.

Sobota 9. listopadu, 14. kolo: HC Stadion Vrchlabí - HC Baník Sokolov 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

Utkání, které bude nejvíc přitahovat pozornost v rámci 31. kola, se hraje v sobotu na zimním stadionu v Sokolově od 17:30!