HC Stadion Vrchlabí – Kohouti se chystají do Vrchlabí
A Team

Kohouti se chystají do Vrchlabí

16.01.2014
Jana Poskerová

V sobotu se na ledě Vrchlabí odehraje první domácí zápas roku 2014 a příznivci hokeje se připravují na excelentní utkání. Na led se proti domácím postaví druhý celek tabulky a to Kohouti z Tábora.

HC Tábor má v současné době 57 bodů z dvacetišesti zápasů a dlouhodobě se drží na bedně, Vrchlabí se po rozpačitém úvodu sezóny dostalo do formy a v je nyní na 5.místě se 48 body a dvacetipěti zápasy.

Vstup do nového roku se oběma týmům povedl. Tábor má za sebou tři výhry, Nymburk porazil až v samostatným nájezdech, hravě si poradil s Pelhřimovem a Milevskem. Domácí tým odehrál utkání dvě a jak na ledě Kolína, tak v Klatovech si vrchlabští hráči připsali plný počet bodů.

V prvním vzájemném utkání v Táboře vyšli z boje lépe domácí Kohouti, kteří po lítém boji porazili Stadion 4:2, ale i tak se vrchlabští hráči nemuseli za svůj výkon stydět.

Vrchlabský zimák se tedy již těší na velmi kvalitní utkání, do kterého oba týmy půjdou na plný plyn. Vrchlabáci budou chtít na domácím ledě nejen vrátit porážku, ale hlavně pokračovat ve vítězném tažení a Tábor je silný soupeř, který nechce prohrávat.

Bitva o tři body začne v sobotu v 18,00. Přijďte fandit.