HC Stadion Vrchlabí – Do Elektromont arény přijede Kolín, vyhraje Vrchlabí letos poprvé dvakrát za sebou?
A Team

Do Elektromont arény přijede Kolín, vyhraje Vrchlabí letos poprvé dvakrát za sebou?

11.10.2013
Tomáš Pavlík

Vrchlabští hokejisté ve středu měli pauzu, a tak je čeká utkání po týdenní odmlce. Na domácím ledě přivítají Kolín, se kterým se střetli už dvakrát v přípravě a pokaždé ho dokázali porazit. Stadion má z šesti mistrovských utkání zatím přesně padesátiprocentní úspěšnost, Kozlové nastřádali o tři body víc, takže se na ně krkonošský tým v případě výhry dotáhne.

HC Stadion Vrchlabí - Z osmnácti možných bodů přesně polovina

Jak už bylo řečeno, horalé z šesti odehraných duelů vytěžili devět bodů za tří výhry. Dvě ze tří vítězných utkání odehráli Bieglovi svěřenci na domácím ledě, kde porazili Řisuty (5:3) a Bílinu (6:3). V minulé kole Vrchlabští prolomili venkovní smůlu a přivezli domů tři body za výhru 2:0 na ledě Milevska.

Dlouho se hrálo bez branek, to však tři minuty před koncem druhé třetiny prolomil Ondřej Hamerský a v šedesáté minutě korunoval vítězství hostujícího celku střelou do prázdné branky při power-play soupeře Patrik Fořt.

Zatím nejproduktivnějším hráčem týmu je Filip, který dokázal nasbírat deset kanadských bodů (3+7). Nejlepším střelcem Vrchlabí je pak s pěti góly Patrik Fořt. Stadion se nachází v tabulce na sedmé příčce se skóre 19:17.

Základní informace

Rok založení klubu: 1948
Klubové barvy: modrá, bílá
Webové stránky: www.hcvrchlabi.cz

Vedení klubu

Hlavní jednatel: Aleš Cerman
Jednatel: Martin Mečíř
Jednatel: Jiří Jakubec
Sportovní manažer: Jaromír Látal
Marketing: Bc. Jana Poskerová
Obchodní manažer: Ivan Houda
Ekonom, účetní: Hana Kalenská
Ředitel ZS: Jaroslav Vlasák

Realizační tým

Hlavní trenér: Mgr. Pavel Biegl
Hrající asistent trenéra: Martin Filip
Vedoucí družstva: Michal Křelina
Kustod: Pavel Pešek

SC Kolín - Kozli v posledních dvou kolech pokaždé deklasovali soupeře

Sílu Kolína ve středu poznal Klášterec, který si domů z ledu Kozlů odvezl rychtu 8:1 a předtím Milevsko, jež doma prohrálo se středočeským celkem taktéž vysoko 3:10. Předtím kolínští hokejisté naopak dvakrát prohráli - se Sokolovem (1:3) a Pelhřimovem (2:6).

Kolín Milevsku a Klášterci vstřelil dohromady osmnáct branek, Stadion jich vstřelil pouze o jednu víc v součtu všech odehraných utkání. O to se postaral zejména Martin Mejzr, jenž zaznamenal v těchto dvou kolech zaznamenal sedm bodů (2+5).

Kozlům patří v tabulce páté místo, v šesti utkání dokázali čtyřikrát zvítězit.

Základní informace

Webové stránky: www.sc-kolin.cz

Vedení klubu

Prezident klubu: Václav Nedbal

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrchlabí a Kolín se střetly dvakrát už v přípravných zápasech. Stadion na ledě soupeře zvítězil 1:5 a doma pak porazil Kolín 4:3 po SN.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na utkání zve fanoušky i kanonýr Patrik Fořt, který neopomněl popřát sportovnímu manažerovi Jaromíru Látalovi, jenž slaví padesátiny: "Zvu všechny fandy, a hlavně i ty, co ještě nepřišli, na pořádný hokej, kde se bude na co dívat. Kozli z Kolína jsou kvalitní tým, ale my uděláme všechno proto, abychom byli úspěšní a dali našemu Jaromírovi tříbodový dárek k narozeninám."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utkání sedmého kola II. ligy mezi Vrchlabím a Kolínem má naplánováno úvodní buly na 18 hodin.