HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí čeká třetí přípravné utkání, začíná dvojzápas s Jabloncem
A Team

Vrchlabí čeká třetí přípravné utkání, začíná dvojzápas s Jabloncem

26.08.2013
Tomáš Pavlík

Stadion v Elektromont Aréně přivítá Jablonec nad Nisou, se kterým o pár dní později sehraje i odvetný zápas. Svěřenci trenéra Biegla za sebou mají dvě utkání s Kolínem a v obou dokázali uspět. Teď ale přichází nový soupeř, tak se nechejme překvapit, který z celků bude nakonec úspěšnější.

HC Stadion Vrchlabí

Jak už bylo řečeno, podkrkonošští hokejisté sehráli dvě utkání s kolínskými kozly a obě vyzněla lépe pro Vrchlabí. První střetnutí se uskutečnilo v Kolíně, Stadion si odvezl přesvědčivou výhru 5:1. To utkání, jež se odehrálo na vrchlabské půdě, už tak jednoznačné nebylo. Domácí sice vedli po čtyřiceti minutách 3:1, ale hosté ve třetím dějství dokázali stav srovnat, a tak se šlo do nájezdů. V nich za domácí uspěli Šťastný a Bláha, za hosty se trefil pouze Jankovský, takže Stadion zvítězil 4:3 po SN. Horalé budou jistě chtít v nastaveném trendu pokračovat a vítězit i v dalších zápasech.

HC Vlci Jablonec

Jablonec, stálý účastník II. ligy, má za sebou o jedno přípravné klání více. Postupně se utkal s Děčínem (8:4), Nymburkem (5:4) a právě také s Kolínem, se kterým padl 1:2. Vlci mezi dvojzápasem s Vrchlabím zajíždí ještě na led Děčína.

Utkání se hraje 27. srpna ve vrchlabské Elektromont aréně, úvodní buly je naplánováno na 18 hodin.