HC Stadion Vrchlabí – Tomáš Bláha kmenovým hráčem Vrchlabí
A Team

Tomáš Bláha kmenovým hráčem Vrchlabí

16.05.2013
Jana Poskerová

Přípravy na II.ligu vrcholí, blíží se 31.květen, kdy budou oficiálně známí všichni účastníci této hokejové soutěže. Nezahálí ani vrchlabský klub, ale zprávy o přípravách servíruje fanouškům postupně.

Už od počátku bylo jasné, kteří hráči v týmu zůstanou: Jiří Jakubec, Tomáš Oppelt, Tomáš Jirků, Martin Lepka, Martin Svoboda, Pavel Zázvorka, Jan Kadavý, Radek Krsek, Martin Abrahám a Lukáš Effemberk - jsou kmenoví hráčí HC Stadion Vrchlabí. Nově se k nim řadí také útočník Tomáš Bláha. Tomáš momentálně řádí v inlinech a nadále bude trénovat krkonošské hokejisty.

O dalších posilách, které v uplynulé sezoně ve Vrchlabí nebyly, budeme informovat.

Ze stávající sestavy je zájem o setrvání Ondry Hamerského, Patrika Fořta a Honzy Provazníka. Post trenéra definitivně opustil Ivan Houda, který přešel do marketinku klubu.

Letní příprava začne hráčům v červnu, na ledě budou trénovat od srpna. V plánu jsou přípravná utkání. v současné době můžeme potvrdit zápas proti Lvům z Hradce a to v pátek 30.8. od 17,30 ve Vrchlabí.

Divácky velmi atraktivní bude zápas extraligových Pardubic proti finskému týmu Tampere, který bude vrchlabský zimák hostit 31.8. od 17,00.