HC Stadion Vrchlabí – Plány HC Stadion Vrchlabí
A Team

Plány HC Stadion Vrchlabí

02.04.2013
Jana Poskerová

Před týdnem vybojoval tým HC Stadion Vrchlabí postup do II. ligy. Definitivní rozhodnutí ale ještě nepadlo, registraci je nutné provést do 31.5.2013. Na konečné rozhodnutí má tedy vedení vrchlabského hokeje ještě skoro dva měsíce.

Jednatelé týmu Aleš Cerman, Martin Mečíř a Jiří Jakubec mají tedy teď rozhodnutí ve svých rukou. Proto jsme je požádali o krátké vyjádření k sezoně a k účasti ve II. lize. Shodují se, že letošní sezona byla velmi úspěšná a to jak pro "A" tým, tak pro mládežnické týmy HC Krkonoše. Za zlom sezony považují shodně vítězství nad rivalem z Trutnova a poté vítězství nad celkem Chotěboře.
Radost jim udělal tým dorostu, který vybojoval postup do ligy dorostu, nemenší radost mají ze 3. místa mladšího dorostu a výborného umístění 5. třídy, která pod vedením Tomáše Bláhy a Petra Chytráčka vyhrála svoji soutěž.

A co tedy tolik diskutovaný postup do II.ligy?
A.C.: "Chci předejít dohadům a zaručeným zprávám. Od vítězství v baráži neuplynul ještě ani týden. V současné době opravdu nemůžu říct kategorické ano, nebo ne. Momentálně máme za sebou první jednání tady mezi námi. V nejbližších dnech budou probíhat další jednání, musíme si promluvit s trenéry, s hráči, se sponzory, proběhne také jednání s prvoligovým klubem o působení jejich hráčů.
Chceme, aby se do těchto jednání zapojili také fanoušci a proto dáváme možnost, aby vyjádřili svůj názor v anketě na webových stránkách.

M.M.: Konečné rozhodnutí padne do konce dubna a naše stránky budou první, které budou znát naše vyjádření, v té době také zveřejníme případnou kostru týmu a další podrobnosti.

J.J.: Jak už bylo řečeno, byla to krásná sezona. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se na ní podíleli. Poděkování patří městu Vrchlabí za podporu, našim partnerům a v neposlední řadě fanouškům, kteří to s námi táhli.

Od května bude opět probíhat liga inline hokeje, zapojeni budou také hráči HC Krkonoše, v plánu je opět tzv. suchá příprava pro účastníky školy bruslení. Více informací včas zveřejníme.