HC Stadion Vrchlabí – Čtvrtá třída se zúčastnila turnaje v Litoměřicích, jen těsně nedosáhla ne medailové umístění
A Team

Čtvrtá třída se zúčastnila turnaje v Litoměřicích, jen těsně nedosáhla ne medailové umístění

29.03.2013
Tomáš Pavlík

Hokejistům ze čtvrté třídy už skončila sezona, a tak se vydali na turnaj do Kalich arény v Litoměřicích, kde bojovali v konkurenci mezi deseti týmy a skončili na pěkném čtvrtém místě, tudíž jen těsně za bronzovým stupínkem.

Reportáž z turnaje očima vedoucího mužstva p. Horáka:

Od pátku až do neděle se naši svěřenci zúčastnili turnaje v Litoměřicích. Turnaje se účastnilo deset týmů z různých koutů republiky. Naši kluci zahajovali turnaj v novém a nádherném stadionu s luxusním ubytováním a nádherným zázemím. Podmínky jaké nastolili v Litoměřicích bohužel bude málo který stadion moct překonat. Co se týče herního systému, týmy byli rozlosovány do dvou skupin A,B a po základním kole se hrálo podle pořadí ve skupině, první s prvním atd. Delší přestávky mezi zápasy jsme strávili procházkou po městě a v neděli návštěvou hasičského záchranného sboru. Konec turnaje a vyhlášení výsledků byl opět v nádherné atmosféře, ceny a vyhlášení si vzal za své starosta města Litoměřic Mgr. Ladislav Chlupáč a vzácný host vítěz Stenleyova poháru za Colorado Avalanche Martin Škoula, hráč Avangard Omsk a HC Lev Praha. Po focení a rozloučení jsme se vydali domů, dorazili jsme v pozdních nočních hodinách. Za tento turnaj patří dík organizátorům a hlavně všem hráčům a trenérům, kteří si tento turnaj na konec sezony zasloužili.

Konečné pořadí:

1. HC KOZLI KOLÍN

2. HC MEDVĚDI BEROUN

3. HC DRACI ŠUMPERK

4. HC KRKONOŠE

5. HC TECHNIKA BRNO

6. SK TYGŘI ČERNOŠICE

7. HC HVĚZDA PRAHA

8. HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE

9. BK MLADÁ BOLESLAV

10.HC STADION LITOMĚŘICE

Výsledky týmu HC Krkonoše

HC Stadion Litoměřice vs. HC Krkonoše - 0:4 (Haas 2, Bílek, Cerman), HC Medvědi Beroun vs. HC Krkonoše - 5:4 (Haas 2, Cerman, Jirků), HC ČSOB Poj. Pardubice vs. HC Krkonoše - 3:6 (Cerman 2, Jirků 2, Haas, Kolbe), SK Tygři Černošice vs. HC Krkonoše - 4:6 (Haas 3, Cerman, Jirků, Mlejnek), HC Krkonoše vs. HC Draci Šumperk - 2:5 (Cerman, Haas)

Oskar Haas vyhlášen nejlepším útočníkem turnaje! Gratulujeme!