HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí narazí v předposledním kole na Lokomotivu
A Team

Vrchlabí narazí v předposledním kole na Lokomotivu

14.03.2013
Tomáš Pavlík

Hokejisté Stadionu zajíždějí ke svému předposlednímu utkání v kvalifikaci na soupeřův led. Budou čelit týmu HC Lokomotiva Veselí nad Lužnicí.

Hráči z Podkrkonoší ze čtyř odehraných zápasů zatím nepoznali hořkost porážky, když zvítězili v obou domácích zápasech, s Nejdkem (12:2) a právě s Veselím (7:5). Venku nezažili jiný výsledek než remízu - 5:5 v Chocni a 2:2 s Nejdkem. Vrchlabští hrají ale poslední zápasy v dost okleštěné sestavě, do minulého klání zasáhl pouze jeden brankář, čtyři obránci a devět útočníků, což dohromady dělá pouze 14(!) hokejistů. Uvidíme, jak to bude vypadat právě v mači s Lokomotivou. HC Stadion Vrchlabí je stále vedoucím týmem kvalifikační tabulky se ziskem šesti bodů. Druhá Choceň má pouze o bod méně, následuje právě Veselí, které kdyby dokázalo Houdovu družinu porazit, tak by se na Horaly bodově dotáhlo.

Tým z Jihočeského kraje ve dvou utkáních dokázal vyhrát, 4:2 doma se Spartakem Choceň a 13:4 taktéž na vlastním ledě. Na stadionech ostatních týmů se zatím Veselí nepodařilo ukořistit ani bod, když prohráli 7:5 ve vrchlabské Elektromont aréně a 8:5 na choceňském ledě.

Předposlední kvalifikační duel se hraje ve Veselí nad Lužnicí v pátek 15. března od 19. hodiny.