HC Stadion Vrchlabí – HC STADION VRCHLABÍ
A Team

HC STADION VRCHLABÍ

09.06.2011
Jana Poskerová

V Krakonošově se dějí věci... Krajský přebor, postup do druhé ligy, první liga a opět krajský přebor. To je další vývoj hokejové tradice ve Vrchlabí. Na konci března oznámil majitel prvoligového celku HC Vrchlabí, že s provozem hokejového klubu končí a licenci nabídl k prodeji včetně hráčů. Během následujících měsíců zůstali vrchlabští fanoušci v nejistotě, ale nyní je ve Vrchlabí jasno. HC Vrchlabí skončilo, HC Stadion Vrchlabí – krajský přebor začíná. V současné době se dotahují administrativní věci, uzavírají se nové smlouvy, angažují se hráči a celý stadion se připravuje na novou sezónu.

V čele klubu budou stát pánové Aleš Cerman, Martin Mečíř a Jiří Jakubec. Na trenérské lavičce zasedne Mgr. Pavel Biegl, který ale i nadále zastává funkci šéftrenéra mládeže. Na vrchlabské juniory čeká letos první liga a zápasy začínají v první polovině září, jejich mladší kolegové budou na ledě již od začátku září.

„A“ tým teprve čeká na podmínky, které obdrží po aktivu krajského přeboru, zápasy jsou plánovány na první polovinu října, ale v září se kádr představí při přátelských utkáních. V současné době trénuje již asi dvanáct hráčů, další jsou v jednání. Není vyloučeno, že na soupisku přibudou ještě velmi zajímavá jména. Nyní jmenujme Jiřího Jakubce, Ivana Houdu, Lukáše Kováře, Alana Šrámka nebo Luboše Buška. Vedení plánuje, že by za tým nastupovali také juniorští hráči.

Nadále bude také fungovat bruslařská školička, kterou bude zaštiťovat Jirka Jakubec ml. O provozu budeme aktuálně informovat. Na úpravy čekají také webové stránky, klub by ovšem jejich formu a fungování rád zachoval, i to je jedním z předmětů jednání. Vrchlabské funkcionáře tedy nyní čeká spousta mravenčí piplavé práce, o které Vás (doufáme) budeme i nadále informovat.